Fascino Kappers: 30 jaar dé Kapper voor uw haar!

Onze Visie

Onze visie

Fascino Kappers heeft geheel haar eigen visie. Wij gaan altijd 100% voor de beste kwaliteit en service. In het vak zelf, door cursussen over de nieuwste kniptechnieken te volgen en in de aandacht die wij geven aan jou. We willen dat je de deur uitgaat met een goed en ontspannen gevoel. We zijn trots op onze uitgebreide service. Zo werken we ook snel je make-up even bij als je dat fijn vindt. En we vinden het belangrijk dat je ook thuis je kapsel makkelijk kunt onderhouden zodat je er altijd goed uitziet.

We halen het beste uit je haar naar boven door het toepassen van de nieuwste kniptechnieken, onze  kennis van natuurlijke kleuring en onze eigenzinnige visie op stijl. Kleur en vorm kunnen een enorme positieve verandering in iemands gevoel en uiterlijk teweeg brengen. Wij zijn de experts om dit te kunnen bereiken. Bekijk onze diverse behandelingen, om te kijken wat bij u past.

 

Onze visie van Fascino Kappers in Dongen

 

 

Werken met TOP-producten

Fascino Kappers heeft alles in huis om jou op je allermooist weer de deur uit te laten gaan. Aveda en Sebastian onderschrijven onze visie op haar en huidverzorging:

AVEDA

De wortels van Aveda liggen in Ayurveda. Een 5000 jaar oude Indiaase genezingstraditie die gebaseerd is op het leven en de onderlinge verbondenheid van alle wezens. Daarom ontwikkelt Aveda producten die niet alleen effect hebben op je haar en huid, maar ook op je lichaam, geest en emoties. De verbondenheid met de natuur zie je terug in het gebruik van prachtige ingrediënten, gerecyclede verpakkingen, gebruik van windenergie en eerlijke constructieve handel met inheemse producenten.

Voor meer informatie over Aveda en de producten van Aveda klik hier.

SEBASTIAN

Sebastian is een vooruitstrevend merk dat vooral wordt gebruikt door professionele kappers en stylisten. Vanaf het begin heeft Sebastian hen voorzien van nieuwe producten, tools en technieken. Hun looks veroveren al 40 jaar de catwalks van de modehoofdsteden. Met innovatieve producten creëerde Sebastian bijvoorbeeld voor het eerst de wetlook. Verder bedachten ze het crimping iron en semipermanente haarkleuring.

Voor meer informatie over Sebastian en de producten van Sebastian kijk op de website: www.sebastianprofessional.com