Fascino Kappers: 30 jaar dé Kapper voor uw haar!

Visie

Onze visie

We zijn altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit, in het vak zelf en in de aandacht voor jou. We willen dat je de deur uitgaat met een goed en ontspannen gevoel. We zijn trots op onze uitgebreide service. We werken snel je make-up even bij als je dat fijn vindt. En we vinden het heel belangrijk dat je je kapsel ook thuis kunt onderhouden.

We kunnen het beste uit je haar naar boven halen met behulp van de nieuwste kniptechnieken, uitstekende kennis van natuurlijke kleuring en onze eigenzinnige visie op stijl. Kleur en vorm kunnen een enorme verandering in iemands gevoel en uiterlijk teweegbrengen. Daar zijn wij experts in.

 

 

 

Werken met TOP-producten

We hebben alles in huis om jou op je allermooist weer de deur uit te laten gaan. Aveda en Sebastian onderschrijven onze visie op haar en huidverzorging:

AVEDA

De wortels van Aveda liggen in Ayurveda. Een 5000 jaar oude Indiaase genezingstraditie die gebaseerd is op het leven en de onderlinge verbondenheid van alle wezens. Daarom ontwikkelt Aveda producten die niet alleen effect hebben op je haar en huid, maar ook op je lichaam, geest en emoties. De verbondenheid met de natuur zie je terug in het gebruik van prachtige ingrediënten, gerecyclede verpakkingen, gebruik van windenergie en eerlijke constructieve handel met inheemse producenten.

Voor meer informatie over Aveda en de producten van Aveda kijk op de website: www.aveda.nl

SEBASTIAN

Sebastian is een vooruitstrevend merk dat vooral wordt gebruikt door professionele kappers en stylisten. Vanaf het begin heeft Sebastian hen voorzien van nieuwe producten, tools en technieken. Hun looks veroveren al 40 jaar de catwalks van de modehoofdsteden. Met innovatieve producten creëerde Sebastian bijvoorbeeld voor het eerst de wetlook, bedachten ze het crimping iron, en semipermanente haarkleuring.

Voor meer informatie over Sebastian en de producten van Sebastian kijk op de website: www.sebastianprofessional.com