+31 (0)162 318 300 info@fascino.nl

Onze Visie

Fascino Kappers heeft geheel haar eigen visie. Wij gaan altijd 100% voor de beste kwaliteit en service. In het vak zelf, door cursussen over de nieuwste kniptechnieken te volgen en in de aandacht die wij geven aan jou. We willen dat je de deur uitgaat met een goed en ontspannen gevoel. We zijn trots op onze uitgebreide service. Zo werken we ook snel je make-up even bij als je dat fijn vindt. En we vinden het belangrijk dat je ook thuis je kapsel makkelijk kunt onderhouden zodat je er altijd goed uitziet.

We halen het beste uit je haar naar boven door het toepassen van de nieuwste kniptechnieken, onze  kennis van natuurlijke kleuring en onze eigenzinnige visie op stijl. Kleur en vorm kunnen een enorme positieve verandering in iemands gevoel en uiterlijk teweeg brengen. Wij zijn de experts om dit te kunnen bereiken. Bekijk onze diverse behandelingen, om te kijken wat bij u past.

Werken met TOP-producten

Fascino Kappers heeft alles in huis om jou op je allermooist weer de deur uit te laten gaan. Pure Organic Haircare en Sebastian onderschrijven onze visie op haar en huidverzorging:

Pure Organic Haircare

DE PERFECTE BALANS TUSSEN WETENSCHAP EN NATUUR

Pure producten bevatten natuurlijk verkregen ingrediënten die een goede werking hebben ten opzichte van traditionele synthetische ingrediënten. Pure ontwikkelt producten die veilig te gebruiken zijn, mild zijn en producten die een milieuvriendelijke haarverzorging bieden.

Natuurlijke haarverzorgingsproducten ontwikkelen zonder compromis heeft altijd al een voorname rol gespeeld in de haarverzorgingsproducten van Pure, dit zorgt ervoor dat zij kunnen zeggen dat de producten vrij van… zijn in combinatie met natuurlijke ingrediënten. De formules van Pure zijn modern, schoon en groen maar ook 100% biologisch gecertificeerd.

Voor meer informatie over Pure Organic Haircare klik hier.

SEBASTIAN

 

Sebastian is een vooruitstrevend merk dat vooral wordt gebruikt door professionele kappers en stylisten. Vanaf het begin heeft Sebastian hen voorzien van nieuwe producten, tools en technieken. Hun looks veroveren al 40 jaar de catwalks van de modehoofdsteden. Met innovatieve producten creëerde Sebastian bijvoorbeeld voor het eerst de wetlook. Verder bedachten ze het crimping iron en semipermanente haarkleuring.

Voor meer informatie over Sebastian en de producten van Sebastian kijk op de website: www.sebastianprofessional.com

Hoge Ham 93A

Dongen

Openingstijden:

Dinsdag: 9.00 - 18.00
Woensdag: 9.00 - 20.00
Donderdag: 9.00 - 18.00
Vrijdag: 9.00 - 21.00
Zaterdag: 9.00 - 16.00