+31 (0)162 318 300 info@fascino.nl

Over Martin

Ik ben de eigenaar van Fascino en ik werk al meer dan 35 jaar in het kappersvak. Ik ben begonnen bij Bax Raban in Breda, toen een zaak in het topsegment waar ze alleen met de beste producten werkten. Ze waren ook lid van de Haute Coiffure Francaise en de Intercoiffure, twee toonaangevende clubs binnen onze branche waar ik zelf uiteindelijk ook 12 jaar lid van ben geweest. Deze eerste ervaring heeft me een hoge standaard meegegeven waardoor ik er in mijn eigen zaak ook voor heb gekozen om hoge eisen te stellen aan de kleur- en verzorgingsproducten. Verder heb ik veel inspiratie opgedaan bij Longeras in Spanje.

Deze topprofessional heeft me laten zien wat je kunt bereiken met de juiste kniptechnieken.
We hebben 20 jaar op het Looiersplein gezeten, eerst onder de naam Van Lieshout Haute Coiffure en nu zitten we al meer dan 10 jaar met veel plezier op de Hoge Ham. Hier hebben we alles in huis om elk haarprobleem op te lossen. Kleuren reconstrueren en iemand een nieuwe coupe geven is voor mij de ultieme uitdaging. Maar ook je haar zó föhnen dat het lang mooi blijft zitten vind ik leuk. Het mooiste aan het vak vind ik dat je mensen mooier kunt maken met het haar dat ze hebben en ze met een goed gevoel de deur uit laten gaan.

“Het mooiste aan het vak vind ik: mensen mooier maken met het haar dat ze hebben en ze met een goed gevoel de deur uit laten gaan.”

Hoge Ham 93A

Dongen

Openingstijden:

Dinsdag: 9.00 - 18.00
Woensdag: 9.00 - 20.00
Donderdag: 9.00 - 18.00
Vrijdag: 9.00 - 21.00
Zaterdag: 9.00 - 16.00