+31 (0)162 318 300 info@fascino.nl

Heb jij last van uitgedroogd haar?    

Ontdek Aveda`s intens hydraterende NutriPlenish. Deze producten zorgen voor 4x meer hydratatie! 


Fascino Kappers in Dongen werkt met Aveda`s hydraterende verzorging die snel wordt opgenomen. De vernieuwende collectie Nutriplenish, geformuleerd met omega-5-rijke organische granaatappel olie zorgt voor weelderig, zichtbaar gezond, handelbaar haar.

 

Zeg vaarwel tegen droge, beschadigde uiteinden en zeg hallo tegen zijdeachtig, gevoed haar.    

nutriplenish lijn Aveda bij Fascino Kappers dongen        

GEZOND HAAR IS MOOI HAAR.

 

Nutriplenish van Aveda met krachtige superfoods:

Nutriplenish is een shampoo-, conditioner- en behandelingslijn die is gericht op uitgedroogd haar.

Deze producten zijn gemaakt voor alle haartypes, gericht op 72 uur voedende hydratatie, terwijl ze worden gereinigd maar ook diep worden aangevuld. 

Stijl tot licht golvend haar ziet er zichtbaar gezonder uit met de Light Moisture-versie, waar krullend haar geniet van de Deep Misture-variant.

 

 

superfoods nutriplenish

Weelderig, zichtbaar gezonder haar.

 

Al sinds de oprichting in 1978 vertrouwt Aveda op de kracht van planten. Deze vormen de kern van de unieke formules verrijkt met pure essentiële oliën, altijd volgens de filosofie dat welzijn de basis vormt voor holistische schoonheid.

Naast de verzorgings- en stylingproducten voor het haar, omvat het uitgebreide assortiment ook rijke huidverzorging en lichaamsverzorging.

100% vegan. Respect voor de aarde. Dierproefvrij. Natuurlijke ingrediënten. Gerecycleerde verpakking.

Fascino Kappers werkt met het 100% veganistische luxemerk Aveda. Nutri plenish van Aveda is vegan, dierproefvrij en vrij van sulfaat / siliconen. Ontdek het bij Fascino Kappers in Dongen op de Hoge Ham 93A of op onze webshop

Tot snel! Team Fascino