+31 (0)162 318 300 info@fascino.nl

Haaruitval komt bij zowel mannen als vrouwen voor. Het klopt wel dat mannen meer kans hebben om hun haar te verliezen dan vrouwen. Als je af en toe haren verliest, is dat volkomen normaal: gemiddeld verlies je tussen de 50 en 100 haren per dag. Als het echter een probleem wordt is het een goed idee om te zoeken naar oplossingen. Uiteraard kan alleen een dokter een diagnose stellen over medische oorzaken van haaruitval.

Wil je meer weten over haaruitval, dunner wordend haar bij mannen? Lees dan deze blog.

 

Wat kan Fascino Kappers doen voor vrouwen met dunner wordend haar?

Fascino Kappers uit Dongen zoekt bij dunner worden haar naar oplossingen die bij jou passen: met een professionele en creatieve blik op een geweldige look zoeken wij het juiste kapsel voor je en creëren een stijlvolle look. Daarnaast werkt Fascino Kappers met het 100% vegan haarverzorgings-top-merk Aveda.

 

Verminder haaruitval met 53%*

Aveda ontwikkelde het Invati advanced 3-stappen systeem.  Maakt het haar direct dikker. Je krijgt sterker haar.
94% op natuurlijke basis.

*Vermindert haaruitval als gevolg van afbreken door het borstelen, na gebruik van het Invati Advanced-systeem gedurende 12 weken.

 

Het invati advanced™ 3-stappen systeem

Gebruik het dagelijks. Je zult het heerlijk vinden.

1. EXFOLIEER EN ZUIVER NIEUW exfoliating shampoo:light micellaire reiniging; met gewichtloze formule.

OF

EXFOLIEER & VERZORG exfoliating shampoo: rich met 10X meer verzorgende ingrediënten.*

2. MAAK HET HAAR DIKKER & VERZORG HET dikker makende conditioner helpt het haar te versterken; met een volheid die de hele dag duurt.

3. VERSTERK & ACTIVEER** scalp revitalizer helpt haaruitval te verminderen, zodat je je haar langer behoudt.

 

invati advanced 3 stappen systeem


INVATI ADVANCED
IS MISSCHIEN NET WAT JE NODIG HEBT ALS JE: 

Haar al wat dunner begint te worden, of als je haar uit begint te vallen en afbreekt door verschillende manieren van haarstyling die druk uitoefenen op de hoofdhuid (zoals strakke vlechten, paardenstaarten of extensies) Of als je haarverlies hebt door veroudering of na een zwangerschap.

 

 

invati advanced bij dunner haar

 

Hoe gebruik je het 3 stappen systeem?

Stap 1: Exfoliëren

Exfoliëren betekent het verwijderen van dode huidcellen van de opperhuid.  Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo exfolieert, reinigt en vernieuwt op milde wijze de hoofdhuid op basis van salicylzuur uit wintergroen. Deze voedende formule reinigt het haar en ontklit je haar zodat ze tijdens het wassen beter beschermd zijn tegen afbreken.

Stap 2: Verdikken

Van deze conditioner heb je  minder nodig en het verdeelt zich makkelijk door je haar. De haren voelen echt gelijk zacht aan, ook na grondig uitspoelen. Nadat je je haar op hebt laten drogen, is er geen spoortje van zwaar of vet haar te bekennen.

Stap 3: Activeren

Na het wassen van je haar is het tijd voor de derde stap. Invati Advanced Scalp Revitalizer is een oplossing op basis van mandarijnschillen en Japanse duizendknoop die belooft te zorgen voor vermindering van haarverlies. Met een pompje moet je het direct op de hoofdhuid spuiten, terwijl je het haar in delen omhoog houdt.

 

 

Fascino Kappers werkt met het 100% veganistische luxemerk Aveda. Invati Advanced van Aveda is vegan, dierproefvrij en vrij van sulfaat / siliconen. Ontdek het bij Fascino Kappers in Dongen op de Hoge Ham 93A of op onze webshop

Tot snel! Team Fascino

 

 

 

invati advanced aveda voor en na

INVATI ADVANCED VERDIKT HAAR OP NATUURLIJKE WIJZE

Zie hoe je de kracht van de natuur kunt gebruiken om dikker haar te krijgen met invati advanced-oplossingen voor dunner wordend haar.