+31 (0)162 318 300 info@fascino.nl

Veel mannen krijgen er mee te maken: haaruitval of dunner wordend haar. Bij de een wordt het haar met de dag dunner, bij de ander gaat het trager maar de inhammen worden steeds groter en er komt een plek met minder haar achter op het hoofd.

Herken je dit probleem? Dan ben je niet de enige. Zeker zo’n 40% van de mannen uit Nederland heeft last van haarverlies. Het wil alleen niet zeggen dat we het dunner wordende haar en de haaruitval moeten accepteren. Fascino Kappers uit Dongen heeft een oplossing voor ieder haarprobleem en er zijn echt wel mogelijkheden om het proces te verminderen, uit te stellen of te verbergen.

 

Wat kan Fascino Kappers doen voor mannen met dunner wordend haar?

Met het juiste kapsel én de juiste styling producten kan het proces van dunner wordend haar of het haarverlies geremd worden.

Je haar kan dan wel een stuk dunner geworden zijn maar toch kunnen wij met het juiste kapsel echt nog wel een stijlvolle look creëren. Bij inhammen kiezen we bijvoorbeeld een kapsel waar de zijkanten én de bovenkant kort is. Maar er zijn meer mogelijkheden en ook andere kapsels die prima gedragen kunnen worden en die zorgen voor een volle look als je last hebt van dunner wordend haar.  Naast onze professionele en creatieve blik op een geweldige look werkt Fascino Kappers met het 100% vegan haarverzorgings-top-merk Aveda. Aveda heeft met Invati Men een formule samengesteld op basis van een krachtige mix van plantaardige actieve werkstoffen. Deze remmen niet alleen het haarverlies, maar laten het haar dikker en sterker aanvoelen.

 

Wat doet Aveda Invati voor mannen met dunner wordend haar?

Verminder haaruitval met 53%

TWEE STAPPEN NAAR STERKER HAAR: ÉÉNMAAL PER DAG. ELKE DAG. ZO MAKKELIJK IS HET.

1. SHAMPO: EXFOLIËREN

invati men nourishing exfoliating shampoo exfolieert en verfrist de hoofdhuid en verzorgt om te helpen dun haar te versterken. Exfoliëren is: de dode huidcellen op de hoofdhuid worden  verwijderd en daardoor worden de haarvaatjes niet meer geblokkeerd.

2. REVITALIZER: VERDIKKEND EN VERSTERKEND

invati men scalp revitalizer verdikt je haar meteen vanaf de wortels—en helpt je hoofdhuid te versterken wanneer het ingemasseerd wordt.

 

Fascino Kappers werkt met het 100% veganistische luxemerk Aveda. Invati Men van Aveda is vegan, dierproefvrij en vrij van sulfaat / siliconen. Ontdek het bij Fascino Kappers in Dongen op de Hoge Ham 93A of op onze webshop

Tot snel! Team Fascino

 

 

invati men™ solutions voor dunner wordend haar bij mannen

 

Zie hoe je de kracht van de natuur kunt gebruiken om dikker haar te krijgen met invati men™-oplossingen voor dunner wordend haar: